مشاوره حقوقی رایگان - ودیعه و اجاره منزل

با سلام.
بنده قبلا با صاحبخانه توافق کرده بودم که اجاره خانه را برای سال آینده تمدید خواهم کرد، اما 25 روز مانده به اتمام قرارداد، به صاحبخانه گفتم که سر موعد ذکرشده در قرارداد، خانه را تخلیه خواهم کرد. اما صاحبخانه میگه تا دو ماه از اعلام این موضوع، من وقت میخام تا مستاجر جدید پیدا کنم. و تا پیدا کردن مستاجر جدید هزینه اجاره رو باید حساب کنی و خبری هم از پول ودیعه نیست.
درحالیکه چنین چیزی در متن قرارداد ذکر نشده.(اطلاع دادن دو ماه قبل از تخلیه).
و من خونه رو تخلیه کردم و کلید رو به همون بنگاهی دادم که قرارداد اجاره مون رو نوشت‌ تا مستاجر جدید پیدا کنه.
الان 25 روز بعد از تخلیه من، برای خونه مستاجر جدید پیدا شده،
و صاحبخانه تازه میخاد پول ودیعه رو بده و اجاره اون 25 روز هم از ودیعه کم کنه.
لطفا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

حکیمه عطالو

سرکار خانم حکیمه عطالو :

حق ندارد ودیعه را بگیرید و برای کسری دادخواست بذهید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
خیر در اتمام قرارداد میتوانید ودیعه را تماما بگیرید

عباس کاریزی

جناب آقای عباس کاریزی :

سلام . اجاره 25 روز نباید از مبلغ ودیعه کسر شود

افشین طنازی

جناب آقای افشین طنازی :

سلام وقت بخیر
خیر موجر چنین حقی ندارد و ملزم است ودیعه را تمام و کمال به شما تقدیم نماید.

نارنجی ثانی    سعید

نارنجی ثانی سعید :

باسلام این اختیار برای ایشون وجود ندارد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
صاحبخانه حق کسر مبلغ ودیعه را ندارد و بایستی تمام و کمال این پول را به شما پرداخت نماید.
ایشان بایستی مطیع مفاد قرارداد منعقد شده فیمابین باشد‌.
به همین منظور شما می‌توانید برای کسری مبلغ، دادخواست مطالبه وجه بدهید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام میتوانید بابت این مبلغ طرح دعوا کنید