مشاوره حقوقی رایگان - فحاشی

سلام خسته نباشید
من یه پسر هستم تازه به سن قانونی رسیدم

تو یه خونه 2 طبقه زندگی میکنیم طبقه بالا عموی من زندگی می‌کنه کلا دعوا داشتیم سر مشکلات مختلف چنبارم شکایت کردیم و رضایت دادیم

و چون قبلاً به مادر من فحش ناموسی داده بودند. من هم بهم بر خورده بود

از کوچه داشتم وارد میشدم که دختر زن عموم وارد شد و ترسید و گفت قیافشو شبیه جن میمونه و فلان فلان شده رو نگاه کن

بعدش در دوم ساختمونو چنان کوبید که نگو رف بیرون منم داخل حیاط دشمن مادر ایشونم اونجا بود
بعد من گفتم آروم بکوب تون درو و دعوا شروع شد اونا فحش دادن و منم همونایی که به مادرم گفتن رو به خودشون گفتم

هرزه بهشون گفتم الان جرم من چیه باید چیکار کنم راهی ندارد که تبرعه بشم

پاسخ ها :

حکیمه عطالو

سرکار خانم حکیمه عطالو :

توهین کردین،ایشون هم به شما توهین کردن.متقابلا شکایت کنید تا بعد از محکومیت نسبت به هم رضایت بدین