مشاوره حقوقی رایگان - کشف اسلحه کلاشینکف و کلت کمری

سلام خستنه باشی خدمت شما از داداشم 4عدد اسلحه توخونه کشف شده که دو تا از اسلحه ها شکاری و یک عدد کلاشینکف و یک عدد کلت کمری میزان وثیقه ای که براش زدن خیلی زیاده 700میلیون تومان ایا راهی هست میزان وثیقه و بیاریم پایین

پاسخ ها :

تقی برهانی بلسبنه

تقی برهانی بلسبنه :

سلام
قرار باید متناسب باشه اگر نیست به دادستان اعتراض بده اگر بازم نشد بازداشت که شدید به دادگاه کیفری 2 اعتراض کن