مشاوره حقوقی رایگان - خرید اینترنتی کالا

سلام و احترام چند روزی میشه از یه سایتی در اینستاگرام کالا به ارزش 400 هزار تومان خرید کردم بلافاصله بعد اینکه کالا را خریدم متوجه شدم با عکس پیج فرق داشته و خواستم وجه را عودت بده و قبول نکردن ودر حال حاضر به علت کامنت هایی که در فروشگاه گذاشتم بلاک شدم نه کالا بدستم رسیده و نه پولم پس داده شده
اگر از نظر قضایی پیگیری کنم که باید چندین برابر پول بدم و به صرفه نیست برام آیا راه حل دیگه ای برای پیگیری این کلاه برداری وجود داره
ممنون میشم پاسخ بدین??

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
باید شکایت نمایید
و به پلیس فتا مراجعه نمایید
و