مشاوره حقوقی رایگان - آیا می تونم با حکم رشد خونه اجاره کنم

سلام پسرم 17 سالمه به خاطر ادامه ی ورزش حرفه ای مجبور شدم از شهرمون برم سر کار می رم و درامد ثابت دارم می خواستم بدونم با حکم رشد می تونم خونه اجاره کنم
خانواده مشکلی ندارند
و اینکه فعالین توی بازار های مالی چی؟

پاسخ ها :

محمد مالمیر

محمد مالمیر :

با سلام
شخصی که حکم رشد گرفته رشید محسوب می‌شود و میتواند هر گونه دخل و تصرفی در امور مالی و غیر مالی خود بنماید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
آری؛ شما با حکم رشد در سن 17 سالگی می‌توانید زمام امور مالی خود را در اختیار بگیرید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
با حکم رشد امکان پذیر است

مینا علوی

سرکار خانم مینا علوی :

بله میتوانید با حکم رشد مسکن جداگانه تهیه کنید ..‌. متظورتان از بازار مالی خرید و فروش هست؟