مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت توسط همسایه

سلام من دانشجو هستم و سه سالی هست یک خواستگار دارم ، شاید خندتون بگیره ولی طی این یک سال همسایه ما با حرفاش و کاراش اذیتمون میکند و هر روز آبرو ریزی میکنه انگار اصلا بویی از انسانیت نبرده ، هر روز یک طوری با هر حرفی که شده بد مارو پیش خواستگارمون که همسایه هست میگه
دیگر از دستش دیوونه شدیم. باید چی کار کنیم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
کاری نمیشه کرد.
اگر جواب شما به خواستگار مثبت است می توانید ازدواج کنید تا نگران حرف همسایه نباشید ممکن است همسایه نیز از حرف ها یا رفتار شما ناراحت باشد که به هر حال بابت این موضوعات نمیشه شکایت کرد.