مشاوره حقوقی رایگان - فروش ملک با وکالت تام که شامل فروش یا به نام زدن برای وکیل به نام خود

سلام همسر من چند سال پیش با پرداخت پول و چک به شخصی وکالت تام برای فروش ملکی به غیر و حتی اینکه به نام خودش بزنه و انجام امور اداری و ..... رو برای یک ملک رو از فروشنده گرفت و چون سند در گرو بانک بود به شرط کرد با دریافت پول از ما سند رو از رهن بانک درمیاره بعد متواری شد و ما چیزی جز وکالت تام یک سند که در رهن بانک بود نداشتیم بعد از چند سال که بانک برای مزایده ملک اومد ما رفتیم پیگیری کردیم گفتن اگه پول بانک رو تسویه کنید سند رو آزاد میکنیم که شما خونه رو به نام خودتون بزنید و با سختی فراوان و هزینه تقریبا 400 میلیون برای فک رهن بانک و پاس کردن چک برگشتی فروشنده به مبلغ 32 میلیون که سند رو بازداشت کرده بود و کلی هزینه دارایی و شهرداری و ..... بالاخره سند رو آزاد کردیم و به نام همسرم کردیم و سپس فروختیم میخوام بدونم فروشنده الان حقی داره که شکایت کنه و از ما بابت فروش ملکش طلب حق بکنه یا نه؟

پاسخ ها :

فروش ملک با وکالت تام وکالت تام خرید و فروش ملک وکالت