مشاوره حقوقی رایگان - اعمال نفوذ در دستگاه قضایی

درود
با توجه به اینکه شرح ماجرا طولانی سعی می کنم خلاصه تر ویرایش کنم
عزیزان در اول عرایضم عاجزانه ازتون درخواست کمک دارم
بنده در رشت 3تا شکایت بر علیه شخصی (الف) نامی مطرح کردم
1، ورود به عنف و تخریب که با توجه به دو شاهد منع تعقیب صادر شد
2، گزارش خلاف واقع از روی غرض ورزی شخصی و افترا که باعث شد مامورین مواد مخدر وارد منزل بنده شوند و با توجه به نوع حضور و باردار بودن همسر بنده که بعد از سالها صاحب بچه شده بودیم بعد 1/5 سقط شد و مشکلات عدیده و تا پای طلاق پیش رفت
عزیزی که دارید نوشته های من رو مطالعه می کنی من زندگیم متلاشی شده و به اخر خط رسیدم برادر فردی که با من درگیر شده ادم با نفوذی هست و شهر رشت بی در و پیکر و نفوذ و بی قانونی بیداد می کند شواهد و قرائنی دال بر اعمال نفوذ دارم تو رو خدا کمکم کنید شرایط بسیار بدی بر زندگی من حکمفرما شده
از اون طرف اون شخص در هنگام درگیری انگشت دستش دو جلوی چشمهای من با اون فشار اون یکی دستش از لند خارج و به سمت من گفت با همین دهنت رو سرویس می کنم که با خود زنی شکایت و قرار برای من صادر شد در صورتی که جز دو نفر شاهد های دیگه ای اونجا حضور نداشتند شاهد های دروغین ! جواز کسب بابت قرار که تقریبا بعد 5 ماه دادگاه خواست بنده که تشدید قرار باید بشه در کمال ناباوری نقص عضو گرفته و دیه 50 میلیون و نیاز به سند داره خدایا به دادم برس من برای کار نکرده باید سند بزارم بچه ام رو از دست دادم زندگی ام نابود شده الانم باید برم زندان
عزیزان همه چی پول نیست تو رو به خدایی خدا به دادم برسید تصمیم به خودکشی گرفتم دلم به حال همسرم می سوزه که بعد از من کسی رو نداره کمکم کنید عاجزانه ازتون درخواست کمک دارم

پاسخ ها :

احمدرضا  حميدي

احمدرضا حميدي :

استان :

سلام اگر مدارکی دارید به حفاظت اطلاعات قوه قضائیه ارسال کنید به نظرم اگر مبادرت به گرفتن وکیل نمایید اکثر موضوعات اعلامی قابل رد می باشد