مشاوره حقوقی رایگان - طلاق زن ناشزه

يک ساله که ناشزه هستم شوهرم حق ازدواج مجدد گرفته مهريه را اجرا نذاشتم تا حق طلاق داشته باشم خودم ميتونم درخواست طلاق بدم و نيازی به اذن شوهرم نيست چون مهريه نگرفتم درسته
خبر ندارم ازدواج کرده يا نه مهريه رو اجرا بزارم چيزی به نام همسرم نيست پيش قسط و اقساط 110 تا سکه چقدره ميشه درخواست داد تا توافقی تمام شه

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام اجرا گذاشتن مهریه ربطی به طلاق ندارد . هرکسی به شما اینگونه مشاوره داده راه غلطی میروید . با وکیل مجرب همکاری کنید تا به حقوقتان برسید

امير  صادقي زاده

جناب آقای امير صادقي زاده :

سلام.عدم مطالبه مهریه باعث تحصیل حق طلاق نمیشود.تعیین اقساط به نظر دادگاه است