مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن زمین اصلاحات ارضی

درود بر دیدبانات حقیقت

بنده قصد تصرف زمین های حق مالکانه ی زمان اصلاحات ارضی که متعلق به پدربزرگ مرحومم دارم که تمام تا قبل از سال 40-1242 اصلاح ارضی هفت پشت و جدواباد من گندم و آرد وصاحب زمینهای زراعی زیادی بودند که حتی صادرات هم میکردند که متاسفانه ..و خانه های اون زمان بدون که از بعد اصلاح ارضی باعث آواره شدن در شهرهای اطراف و غربتی با خون و ظلم آغشته که تا امروز ناکام و نا مطلع بودیم و برای به حق واحقاق حق میبایست چه مسیری رو ما برویم که زودتر اقلا مادرمون یک کم از رنج هایش جبران شده و به حاصل برسیم. راهنمایی شما سر‌وران باشد همواره مسبب خیر و سلامتیان تشکر

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات مربوط به اراضی نیازمند برسی بیشتر است در صورت تمایل از طریق پنل مشاوره اقدام کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اراضی چندین میلیاردی را که 62 سال از تصرف آنها توسط زارعین گذشته را نمی توانی با یک خط مشاوره رایگان پس بگیرید!