مشاوره حقوقی رایگان - استخدامی در نیروی دریایی سپاه

من امسال برای استخدام در نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اقدام کردم بعد از گذراندن مرحله مصاحبه در مرحله پزشکی و ایرادی که از ناحیه پا گرفتند رد شدم چون دکتر سپاه می گفت فاصله زانو ها نباید از 2/5سانتی متر یا 5بیشتر باشد من به نظریه کمسیون پزشکی سپاه استان اصفهان اعتراض کردم و درخواست بررسی مجدد توسط متخصص را دادم متخصص در برگه مربوط نوشت ژنوارگوم نیست فاصله زانو ها 7سانتی متر ومشکل خاصی ندارد ولی رئیس کمیسیون پزشکی سپاه تائید نکرد و برگه تخصصی را مردود اعلام کرد آیا می توانم اعتراض کنم به کمسیون پزشکی تهران یانه

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اصولاً هر ارگان محترمی برای استخدام شرایط خاص خود را دارد و می‌توانید از همان ارگان تقاضای اعتراض نمایید