مشاوره حقوقی رایگان - مشرف بودن تراس روی حیاط

دو واحد مجاور چنان تفکیک شده که ورودی اولی با یک فضای 10×3 متر می باشد که روبروی پلاک مجاور قرار گرفته. آیا همسایه مجاور حق گذاشتن تراس مشرف بر این فضای 3× 10که جزئی از حیاط همسایه تفکیکی هست دارد و اگر دارد با ید 1/8متر دیوار و شیشه مات نصب کند یا خیر ... بی نهایت ممنون و سپاسگزارم .. اصفهان

پاسخ ها :

تراس مشرف به حیاط همسایه تراس مشرف ضوابط تراس ضوابط مشرفیت تراس حیاط