مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست طلاق

سلام وقتتون بخیر
بنده تقریبا پنج سال پیش ازدواج کردم و 6 ماه بعد از آن دادخواست طلاق دادم، و مهریه ام هم خیلی کمه و دادخواست دادم که مهریه ام رو بگیرم ولی طرف چون خودش قاضی هست میگه که هرکاری کنی نمیتونی حق و حقوقت و طلاقتو ازم بگیری و هرجا هم بری نمیتونی کاری کنی الان تقریبا 4 ماه و نیمه همین طور مونده نه نفقه نه مهریه نه یارانه هیچی نمیده، الان باید چیکار کنم میشه راهنمایی کنید؟ ممنون

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. بایستی موضوع بررسی گردد،درحالت کلی امکان مطالبه مهریه عندالمطالبه و نفقه معوقه وجاریه بشرط تمکین یا استفاده از حق حبس وهمچنین طلاق درصورت داشتن شرایط امکان پذیر است.

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام به موقعیت ایشان ارتباطی ندارد حقوقتان را باید پرداخت کند

مژگان احمدی

سرکار خانم مژگان احمدی :

درود بر شما
دادخواستی تنظیم نموده اید؟؟؟؟