مشاوره حقوقی رایگان - برگشت چک به دلیل مغایرت امضا

سلام من 10 فقره چک بابت خرید خودرو به نمایندگی دادم که اخرین چک را بانک به علت مغایرت برگشت زده تمام چکها رو خودم امضا زدم حالا ممکنه یکم کوچکتر یا بزرگتر شده ایا این تفاوت کوچک باعث برگشت میشود؟ ایا جزو سوپیشینه چک محسوب میشود؟

پاسخ ها :

حسن برزگر

حسن برزگر :

سلام
به نمایندگی مراجعه و مبلغ را پرداخت و لاشه چک را تحویل گرفته و به بانک ارائه نمایید .
در صورت پرداخت مبلغ چک و یا ارائه لاشه چک به بانک ، رفع اثر می گردد.