مشاوره حقوقی رایگان - عدم رسیدگی دادگاه خانواده به اخراج پسر 22 ساله از خانه توسط مادر

سلام بنده مادر دو پسر 24 و 22 ساله هستم و چون طلاق گرفتم در خانه ای که به نام خود من است با آنها زندگی میکنم. پسر 22 ساله هر روز مرا تهدید به کتک میکند. وسایل را میشکند و احساس ناامنی ایجاد میکند. از انجا که بالای 18 سال سن دارد و من وظیفه ای در قبالش ندارم از دادگاه خانواده برای بیرون انداختنش اقدام کردم. اما گفتند امکان پذیر نیس. از چه راهی باید اقدام کنم؟

پاسخ ها :

یک وکیل

باید از طریق بزرگان فامیل مشکل حل بشه . دادگاه خانواده کاری نمیتواند بکند. اگر تهدید یا تخریب یا ایراد ضرب دارد میتوانید شکایت کنید تا با مجازات کیفری شاید اصلاح شود