مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت اقساط وام توسط وام گیرنده

سلام وقت بخیر دخترخالم به نام من وام 50 میلیونی از بانک گرفته. که ضامن هم خودش آورده. چک هم خودش گذاشته. بعد حالا اقساطش رو چند ماهه نداده و بانک وارد مراحل قضایی شده است و مرتب پیام میدن به من از طرف بانک که وارد مسائل قانونی شده وامتون. میخواستم ببینم برای من مشکلی پیش میاد؟ من حسابام رو کلا خالی کردم تا پولی از حساب من برداشت نکنند و هیچ چک و سفته ای هم ندادم تو بانک همه چی با خودش بوده است.

پاسخ ها :

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
شما تسهیلات گیرنده محسوب میشوید و چنانچه اقساط معوق داشته باشید امکان دریافت دسته چک ، افتتاح حساب و سایر خدمات بانکی را نخواهید داست و حساب شما به میزان بدهی مسدود خواهد شد.