مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری تلفنی

یه خانم با شماره تهران تماس گرفت وگفت شما قبلا یه شلوار مشکی خرید اینترنتی داشتین ومشخصات کامل بنده رو داد وگفت تمام خریدهای اینترنتی کشور زیر نظر ماست وشما برنده قرعه کشی ما شدین که شامل یه گوشی سامسونگ رایگان به همراه سه ساعت زنانه هست که باید پول ساعت رو پرداخت کنین مبلغ 1185000تومن واریز کنید ومن متاسفانه واریز کردم دیروز مورخه 23ام واز دیروز تا حالا اون تلفن ثابت جوابگو نیست ومن به شماره کارت که مشخصاتش هست وشماره حسابش موجوده وبانک دی هست چگونه میتونم پیگیری کنم

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از طریق دفاتر خدمات قضایی شکایت خود را با مشخصاتی که داریدمطرح کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
کلاهبرداری است
شما باید شکوائیه کلاهبرداری و تحصیل مال از طریق نامشروع مطرح نمایید