مشاوره حقوقی رایگان - سوگند

سلام
من یک باغی را با برادرم از پدرم خریدیم
وبعد 5ماه که خانه باغ وانباری دو طبقه داشت را به برادرانم دادیم بدون دریافت پول
در کنار آن دامداری داریم که درسال 81مجوز گرفته پدرم ولی تمدید نشده
در توافق نامه نوشتیم که خانه باغ وانباری ها متعلق به همه برادران می‌باشد
ولی دامداری ذکر نشده است
والان آن ها ادعا میکنند که شما گاوداری را هم دادید ولی ذکر نشده است آیا احتمال سوگند وجود دارد یا خیر؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
طبق ماده 1334 قانون مدنی در چنین مواقعی، امکان اتیان سوگند برای اثبات دعوی وجود ندارد.