مشاوره حقوقی رایگان - بازنشستگی پیش از موعد به دلیل بیماری

با سلام بنده 18 سال سابقه کار در فراجا رادارم و دارای بیماری صعب العلاج دیابت واعصاب می باشم آیا می توانم برای بازنشستگی اقدام کنم؟ خواهشمنداست راهنمایی فرمایید

پاسخ ها :

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
از طریق کمیسیون پزشکی اقدام نمایید و البته بنظر بعید می رسد.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
وضعیت جسمی و وضعیت روحی شما بایستی به تأیید کمیسیون پزشکی برسد و سپس وضعیت بازنشستگی شما بررسی خواهد شد.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند باید به تایید کمیسیون مربوطه برسد امکان پذیر است اقدام نمایید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

موضوع مشمول قوانین بازنشستگی سازمان مربوط است از آنجا پیگیری فرمایید