مشاوره حقوقی رایگان - تجاوز به محارم

با سلام ..حدود 10 سال پیش برادر یکی از دوستانم به خواهرش از پشت تجاوز کرده بود همون لحظه خواهرش موضوع را به خانواده اش اطلاع می‌دهد و تمام خانواده به پسر می‌گویند تو باید خودکشی کنی جرم تو اعدام هست برادرش گفته بود که من مست بودم مشروب خورده بودم نفهمیدم حالا این که خورده یا نخورده معلوم نیست ولی پسر به اجبار خانواده دست به خودکشی می‌زند و فوت می‌کند..حالا با گذشت ده سال از اون اتفاق خانواده عذاب وجدان دارند که چرا همچین کاری کردن آیا درست بوده یا نه لطفا راهنمایی کنید؟

پاسخ ها :

تجاوز به محارم مجازات تجاوز جنسی تجاوز جنسی اجبار به خودکشی خودکشی