مشاوره حقوقی رایگان - درخواست رابطه جنسی زوجه با دیگری توسط زوج

سلام وقت بخیر
من 7ساله با همسرم ازدواج کردم و یک پسر 5ساله دارم همسرم حین رابطه از من میخواهد که با فرد دیگری رابطه داشته باشم به من میگه آرزو دارم تو رو با دیگری ببینم یا ببینم با دیگری داری چت میکنی و ...مشکل من راه حلی دارد به نظرتون ممنون میشم راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
بدوا به مشاور خانواده مراجعه کنید اگر موفق نشدید می‌توان طرح دعوا کرد

شجاع الدین رحیمی

جناب آقای شجاع الدین رحیمی :

به مشاور روانشناس مراجعه کنید