مشاوره حقوقی رایگان - ادعای مالکیت ملک توسط شهرداری

سلام
یک واحد آپارتمان به صورت مبایعه نامه ثبت شده در دفتراسناد رسمی 10 سال قبل خریداری شده است. حال که برای دریافت سند رسمی اقدام نموده ایم شهرداری عنوان می‌کند که این واحد در عوض بدهی سازنده به شهرداری، متعلق به شهرداری است. لطفا راهنمایی بفرمایید که چه اقدام قانونی می‌توان انجام داد. گویا مالک اولیه متواری است و همچنین در توافقی که با شهرداری داشته‌اند قرار بر این بوده که واحدهای دیگری از این مجتمع به شهرداری واگذار شود که متاسفانه خریداران واحدهای مذکور به علت نفوذ خود اقدام به دریافت سند رسمی نموده اند و حال شهرداری مدعی واحد ما شده است.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
جهت اظهارنظر دقیق حقوقی و ارائه راهکار قانونی نیاز به بررسی جزئیات موضوع میباشد
امکان دفاع توسط شما وجود خواهد داشت