مشاوره حقوقی رایگان - نحوه پرداخت حقوق فروردین ماه 99

سلام
با آرزوی قبولی طاعات و عبادات
به علت شیوع ویروس کرونا کارفرمای من حقوق و بیمه فروردین سال 99 را با توجه به روزهای حضور من در شرکت می خواهد پرداخت کند. تمام روزهای تعطیل که 11 روز است را هم می‌خواهد از حقوق و بیمه فروردین کسر کند. و فقط برای 8 روز حضور من در فروردین قرار است بیمه و حقوق پرداخت کند. لازم به ذکر است که من بیش از 5 سال سابقه کار تمام وقت در این شرکت دارم.
روال سالهای گذشته بر این بود که تا 13 فروردین ماه شرکت تعطیل بود و بجز تعطیلات رسمی روزهای کاری عید از مرخصی سالانه آن سال کسر می‌شد.
آیا این کار قانونی است؟
با تشکر

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام قانونا کارفرما می باید بیمه روزهای کاری رو رد کنه اگر چند روزی از این ماه رو کارنکردید ملزم به رد بیمه و پرداخت حقوق اون روزا نیست