مشاوره حقوقی رایگان - ابلاغیه الکترونیکی

جواب ابلاغیه .... این فرد ابلاغیه الکترونیکی .... میباشد در سامانه کاربری ابلاغ گرفته است یعنی چه؟

پاسخ ها :

الهام داودی

سرکار خانم الهام داودی :

سلام
برای شما از طریق دادگاه یا دادسرا که پرونده دارید یا علیه شما شکایت شده ابلاغیه امده برای وقت رسیدگی یا رای که صادر شده است.باید با ورود به سامانه ثنا ابلاغ را مشاهده کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام به سامانه ثنا مراجعه نمایید در آنجا می‌توانید متوجه شوید که بابت چه چیزی بوده است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید وارد سامانه ثنا شوید و ابلاغیه خود را مشاهده کنید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

یعنی ابلاغ جهت انجام کاری به طرف پرونده ارسال شده است