مشاوره حقوقی رایگان - صدور چک از دسته چک دیگری

با سلام
بنده مغازه دار وکاسب هستم و چند سال پیش بخاطر اتمام برگه های دسته چک ام ونیاز مبرم به دسته چک مجبور شدم برای همسرم (دسته چک) حساب جاری باز کنم چون قبلاً پروانه مغازه به نام ایشان بود و ما بینمان شراکت نامه نیز داشتیم ، باتوجه به این که امسال با از دست دادن سرمایه و بالا آوردن بدهکاری زیاد مواجه شده و تعدادی از چک‌های (همسرم) برگشت خورده و طلبکار ها تهدید به اقدام قانونی کرده اند , باتوجه به این که چک هارو بنده خرج کردم در صورت شکایت طلبکار ها از همسرم آیا این امکان وجود دارد که بنده به جای ایشان جوابگو باشم ، نمیخوام همسرم تو دردسر بیافته
میشه در صورت نیاز به اعسار و تقسیط مبالغ چک ها از فرم شراکت نامه در مغازه بهره برد؟
لطفاً راهنمایی کنید ممنون

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله شما می‌توانید درخواست بدهیدنسبت به آن نیز می‌توانید اعتراض داشته باشید