مشاوره حقوقی رایگان - اتهام سرقت طلا

سلام وقت بخیر بنده یک ماه پیش طلا از خونه دوستم برداشتم شکایت کرده از او کینه داشتم بعد از یک ماه ازطریق پیک واسش فرستادم بعد ادعا کرد که من قبلا هم‌طلاهام نیست چند تاش یک نفر دیگر هم که دوستمون بود اون هم رفت آورد آگاهی گفت ماله این هم این خانم برداشته خلاصه من با این که برنداشتم پول اینارو دادم رفتن شکایتشون رو پس گرفتن حالا بقیه فهمیدن 3 نفر دیگر ادعا کردند و یکیشون میگه مال 8 سال پیش این خانم برداشته یکی دیگر میگه مال من پارسال گم شده این خانم برداشته یکی دیگر هم میگه از اول سال طلاهام رو چک نکردم 6 تا طلام نیست اما هیچ کدومشون اعلام سرقت نکردند از موقع این ها میتونند من رو به خاطر پرونده قبلی محکوم کنند و بندازند گردن من که من برداشتم یا نه؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
خیر؛ اثبات جرم نیاز به ادله و مدرک دارد و صرف داشتن پرونده قبلی دلیل نمی‌باشد‌.