مشاوره حقوقی رایگان - اخراج بدون دلیل

من 10 سال هست که در بانک خصوصی کار میکنم و فقط یکبار قرارداد امضا کردم الان بعد 10 سال مدیر جدیدم از من خوشش نمیاد و خواسته اخراج بشم بدون هیچ دلیلی، منابع انسانی خواست باهام قرارداد 3 ماهه ببنده و بعد اخراجم کنه که من نپذیرفتم و گفتم بصورت رسمی اخراجم کنید و اونا هم گفتن برات بد میشه راه اشتباهی رو داری میری که دنبال شکایت از ما هستی کاری میکنیم روزی 100 بار بگی کاش میمردم حالا میخوام بدونم در صورت اخراج بدون دلیل حقوق و مزایای من چطور محاسبه میشه و چقدر بهم باید پول پرداخت کنن؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از طریق عالی‌ترین مقام اجرایی اداره متبوع پیگیری نمایید و به شعبه سرپرستی مربوطه در استان مراجعه کنید