مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت ملکی در شورای حل اختلاف

با سلام ملک مجاور بنده با ابجاد سر وصدای بیش از حد در اوقات شب موجب مزاحمت است در شورا نه مالک و نه مستاجر حضور پیدا نکردند و رییس شعبه تلفنی با انها صحبت کرد ولی باز هم در شعبه حضور پیدا نکردند و ایشان 3 روز را تعیین کردند برای سازش ولی نه تنها سازشی در کار نبود مزاحمت هم بیشتر شده بعد از 3 روز رئیس شعبه قرار شد پرونده را به دادگاه بفرستد حال چه زمانی طول میکشد پرونده به دادگاه برود و ایا راهی برای ارسال زودتر پرونده به دادگاه هست هر شب مزاحمت بیشتر میشود وچه کار باید کرددر ضمن امروز 10 روز گذشته ولی پرونده به دادگاه نرفته است

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر در مرحله سازشی شعبه شورای حل اختلاف نتیجه نداد. پرونده بعد از سیر مراحل قانونی به دادگاه ارسال و پیام به ثنا میاد

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
از طریق شورا پیگیر ارسال پرونده به دادگاه شوید.