مشاوره حقوقی رایگان - نفقه

باسلام احترام
بنده زوج هستم‌.
به خاطر اختلاف بین منو همسرم حدود16 ماهیه که ازهم جدازندگی میکنیم و تو کش و قوس دادگاهیم.
همسرم برا علت طلاقش نققه روبیان کرده .درصورتی که تو این 16 ماه چندبارآشتی کردیم و دوباره چندماهی زندگی کردیم و دوباره قهرکردن .
و ندادن نققه اش تو این 16 ماه به 6 ماه منجرنشده و نهایتا 2 یا3 ماه بوده که شایدنفقه پرداخت نشده .
میخواستم ببینم قانون نققه دقیقا چجوریه وتو این شرایطی که خدمت شما توضیح دادم آیا ادعای نققه خانم دردادگاه قابل قبوله یا خیر.
ممنون

پاسخ ها :

فائزه درگاهی

فائزه درگاهی :

اگر علیه شما شکایت کیفری ترک انفاق شود، ممکن است در شرایطی دلیل طلاق باشد ، اما نه شکایت حقوقی نفقه

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
زوج می بایست اثبات نمایید که نفقه زوجه را پرداخت کرده است
زوجه می بایست قبلا دادخواست مطالبه نفقه معوقه و جاری را اقامه کرده باشد و حکم قطعی صادر شده باشد و حداقل 6 ماه از ابلاغ اجراییه ، زوج نفقه را پرداخت نکرده باشد
و

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
تا زمانی که زوجه ناشزه محسوب نشده مکلف به تادیه نفقه میباشید
بهتر است بپردازید اگر طی حکم محکمه ناشزه محسوب شده که هیچ
با یک وکیل همراه شوید