مشاوره حقوقی رایگان - رد صلاحیت توسط اداره ی اطلاعات

سلام من امسال در آزمون کانون وکلا قبول شدم و بعد از گذراندن تمام مراحل به من اعلام شد اداره ی اطلاعات منو رد کرده بدون هیچگونه مدرکی.سوال بنده این است آیا میتوانم سال بعد دوباره شرکت کنم یا سال بعد هم رد صلاحیت میشم؟بنده هیچگونه فعالیت سیاسی هم نداشتم نه سابقه ی کیفری فقط بر اساس یک گزارش شرب خمر و انتقاد از حکومت

پاسخ ها :

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

از دادگاه عالی انتظامی قضات الزام کانون را به صدور پروانه بخواهید
https://www.ekhtebar.ir/الزام-کانون-وکلای-دادگستری-مرکز-به-اتخ/amp/

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

احتمالا در سجل کیفری شما ثبت گردیده است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
میتوانید علیه اداره‌اطلاعات و کانون وکلا طرح شکایت نمایید….
اما اگر محکومیت یافته اید گزارش صحیح بوده و باید تاثیر گذار باشد