مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن طلا از زوجه

سلام من مدتی پیش با خانومم به مشکل خوردم و زمانی که برگشت مادرش طلاهاش رو فروخته بودو بابت بدهی اش داده بود و به من گفت به صورت قرضی گرفتم و با گرم و سوت برمیگردونم ولی من هیچ شاهدی ندارم الان دوباره با خانومم به مشکل خوردم و طلاق میخواهد آیا میتونم طلا هارو پس بگیرم ؟الان باید درخواست هبه از خانومم بکنم یا از مادر خانومم شکایت کنم؟ ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
برای هر اقدامی نیاز به ارائه دلیل و مدرک خواهید داشت ابتدا بررسی نمایید برای اثبات ادعای خود چه دلایلی در اختیار دارید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اگر هبه نیز باشد با انتقال از سوی خانم شما، دیگر امکان رجوع از هبه میسور نیست.