مشاوره حقوقی رایگان - دریافت وام ازدواج در صورت تبعه بودن همسر

سلام خودم ایرانی و شناسنامه دارم اما خانمم از اتباع افغان است و فاقد شناسنامه آ یا وام ازدواج به من تعلق میگیرد. ضمنا عقدنامه محضری نداریم. و عقد نامه محلی است.

پاسخ ها :

هادی یزدانی فر

جناب آقای هادی یزدانی فر :

سلام .اول باید عقدتان را رسمی کنید و پس از ان به شما وام تعلق میگرد به همسرتان خیر

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام در صورتی حقوق و مزایای قانونی به شما تعلق میگیره که وفق قانون ایران ازدواج کنین عقدنامه محلی رو هیچ نهاد رسمی قبول نمیکنه