مشاوره حقوقی رایگان - تفاوت هدیه و رشوه

هدایای ایام عید در تمام اداره های کشور مرسوم است ، هرچند هدیه دهنده صرفا به مقامی کهرپشت میز نشسته هدیه می دهد ولی هدیه مذکور برای انجام یک کار مشخص نیست لذا فرق این دو در قانون چیست و مجازات آن کدام است؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

رشوه، مبادله‌ای است مستقیم و بلافاصله که برای یک‌بار اتفاق خواهد افتاد و دو طرف به احتمال زیاد در آینده یکدیگر را نخواهند دید برای رسیدن به منافع هست ولی هدیه برای ایجاد الفت و دوستی و بدون توقع انجام کار خاص

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام اگر سوال شما جنبه دانشگاهی دارد این پلتفرم مناسب جواب دهی به این گونه سوالات نیست ولی در وادی عمل بین رشوه و هدیه ارزش اقتصادی متفاوتی دارد هدیه های بسیار گران قیمت قطعا در حکم رشوه هستند

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
هدیه و کادو برای ایجاد دوستی و الفت بین طرفین است لیکن رشوه به منظور راه انداختن کار می‌باشد.