مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت اقساط دیه به نرخ روز

سلام علیکم من سالی که اعسار دیه ام پذیرفته شد دیه 150 میلیون تومان بود و من 101 در صد باید دیه میدادم که یک سوم پیش پرداخت مابقی ماهی یک میلیون الان 390 میلیون دیگر بدهکارم می‌گویند باقیمانده به نرخ روز حساب می‌شود من سالی 12 میلیون قسط دادم سالی تقریبا 30 میلیون اضافه شده به خاطر باقیمانده آیا این درست هست

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله دیه به نرخ زمان پرداخت محاسبه میشود

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

اسناد و مدارک باید دقیق و کامل بررسی شود و سپس اظهار نظر قطعی صورت گیرد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
دیه بر اساس حکم صادر شده از سوی دادگاه محاسبه خواهد شد.