مشاوره حقوقی رایگان - تبانی مشاور طلاق

سلام و عرض ادب
سوال بنده اینه:
آیا کارشناس مشاوره قبل طلاق میتواند در اظهار نظر تسلیمی به دادگاه بدون اخذ آزمایش اعتیاد از زوج و هر مدرک دیگری اعتیاد زوج را ادعا کرده و همچنین بدون هر مدرک مستندی مبنی بر عدم پرداخت نفقه ، آن را نیز از دلایل عدم سازش بداند؟
در حالی که بنده نه اعتیاد دارم و نه در اثبات پرداخت خرجی مشکلی دارم و در جلسه مشاوره هم صراحتا بارها عنوان کردم قصد طلاق نداشته و همسرم را دوست دارم اما ایشان از این موضوع هیچ انعکاسی در نظر خود نداده‌اند
و کاملا یک طرفه و به سود همسرم اظهار نظر نموده اند
ایا میتوانم از ایشان به اتهام تبانی شکایت نمایم ؟
با تشکر

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله در صورت در دست داشتن مدارک و مستندات قابل اقدام است به صرف شک و ظن نمیتوانید شکایت کنید