مشاوره حقوقی رایگان - اقدام قضایی پیرو سابقه

باسلام من شاکی پرونده کیفری توهین و ضرب و جرح هستم و پرونده دارای شاهد و فیلم و صدا می باشد که فایل ها به کارشناسی ارجاع شده است و حالا در ثنا پیام ذیل درج گردیده است .
دستور قضایی مبنی بر اقدام پيرو سابقه و به نظر رسانيدن پرونده به محض وصول نظريه كارشناس و تجديد وقت نظارت در تاریخ 1402/12/15 صادر گردیدیعنی چه ؟
راهنمایی بفرمایید ممنون میشم

پاسخ ها :

زهرا  نادري

سرکار خانم زهرا نادري :

با سلام نظریه کارشناس تحویل شعبه شده بزودی برایتان ارسال میگردد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بدین معنی است که پرونده منتظر نظریه کارشناس رسمی دادگستری می‌باشد تا رسیدگی ادامه پیدا کند.