مشاوره حقوقی رایگان - بالکن

سلام ما طبقه اول یک اپارتمان سه طبقه هستیم و ده متر بالکن مسقف در سند ما ذکر شده و فقط من از طریق راه پله به حیاط راه داریم ولی حیاط مشاع هست بعنوان پارکینگ و بالکن 15 متر در یک متر هست بعلت کثیفی و فضله پرندگان که روی نرده تراس بالایی مینشینند ما اقدام به زدن ایرانیت کردیم بالکن سقف داشته ولی کم بوده ما با ایرانیت اضافه کردیم و راه دید بالایی ها رو هم بستیم حالا همسایه بالایی ما ناراحته و میگه شکایت میکنم میخواستم ببینم میتونه ایرانینت رو برداره یا خیر و ما کار غیر قانونی انجام دادیم

پاسخ ها :

زدن سقف کاذب روی بالکن ایرانیت روی بالکن ضوابط بالکن در آپارتمان بالکن در آپارتمان بالکن قوانین آپارتمان نشینی آپارتمان