مشاوره حقوقی رایگان - اس ام اس ابلاغیه

باسلام وقتتون بخیر میخواستم بدونم اس ام اس ابلاغیه برای دادگاه حقوقی به شاهد هم ارسال میشه ؟ برای یکی از دوستان اعسار پر کردم و امضا کردم
اس ام اس اومده بهم که به دادگاه عمومی حقوقی ارجاع شد و فلان میدونم ابلاغیه دو سه روز دیگه میاد بهم الان این ابلاغیه میتونه برای این باشه که اعسار دوستم رو امضا کردم یا مال خودمه و باید منتظرش باشم؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر
خواهان اعسار ، باید شهود را در دادگاه حاضر نماید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
خیر نتیجه نباید به شهود ابلاغ شود و فقط جلسه استماع شهود می‌بایست به شهود ابلاغ گردد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
رویه دفاتر شعب مختلف است.
علی‌القاعده به شاهدین جهت حضور در جلسه به منظور ادای شهادت ابلاغ صورت می‌گیرد‌.