مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو بابا سفته

باسلام من بابت انجام دادن کاری باکسی شریک شدم و صد میلیون سفته دادم البته تو سفته تو قسمت مبلغ اگر اشتباه نکنم نوشتم ضمانت حسن انجام کار همینطور تو قرارداد
الان خسارتی به ایشون وارد نشده اما سوالم این هست در صورتی که خسارتی وارد بشود و ایشون سفته هارو بگذارند اجرا ماشینی که من باهاش در تاکسی کار میکنم تنها راه درآمدی من هست یعنی حساب بانکیم معلوم پول فقط از تاکسی برام میاد میتونند توقیف کنند صبح ها تاکسی کار میکنم بعد از ظهر ها برای ایشون کار ترید در بازار مالی فارکس هست در ضمن یک خونه دارم به ارزش حدود پنح میلیارد که به نام مادرم هست اما صلح عمره کردن به نام من آیا این خونه جزء اموال به حساب میاد که توقیف بشود؟ مادرم در قید حیات هستن تشکر

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .تمام اموالی که در مالکیت شما است امکان توقیف وجود دارد اگر سند ثبتی مالکیت خانه به نام مادر هست وبابت تنظیم سند بنام شما فعلا اقدامی نکرده اند که چن بنام مادر است توقیف نمیشود شمااگر بهر هردلیلی محکوم به پرداخت شدید می توانید اگر توانایی مالی ندارید اعسار دهید واین موضوع را ثابت کنید درضمن ماشین چون وسیله معیشت شما محسوب می گردد جز مستثنیات دین است وقابل توقیف نیست

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

هم ماشین و هم خونه البته به مقدار سفته در خطر است