مشاوره حقوقی رایگان - استخدام نیروی شرکتی فرزند ایثارگر

با سلام
من مدت ده سال در شرکت های خصوصی مشغول به کار بودم و در حال حاضر مدت 3 ماه است به صورت نیروی شرکتی در یک دستگاه دولتی مشغول به کار هستم آیا من در هیچ طرحی از دولت برای جذب قرار داده مورد قبول هستم
البته پدرم کارت ایثارگری دارد ومدت 21ماه درجبهه بوده
آیا باید صبر کنم؟
من باید چه کاری انجام بدهم و به چه قسمتی بروم تا پیگیر بشوم؟
ممنونم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر قرارداد مستقیم با ارگان های دولتی و یا عمومی غیر دولتی دارید تحت عنوان بسته به اعلام نیاز جذب نیروی انسانی ممکن است تعلق گیرد

محسن قربانی

محسن قربانی :

اگر قبل سال 1401 در ارگان دولتی کار کرده اید می شود کاری کرد