مشاوره حقوقی رایگان - شکایت تهدید و فحاشی پیامکی

سلام پسر خاله من شروع کرده به فحاشی و تهدید که من رو می‌کشه به این دلیل که چند سال پیش با هم دعوا کردیم بعد دوست شدیم ولی الان اون کینه دارد و هرچی به دهنش رسیده به من گفته و تهدید به زدن من هم کرده و شماره ای که دست او هست به نام خودش نیست ولی به سن قانونی رسیده است.
می‌خوام بدونم کجا میتونم شکایت کنم و چه راهی رو باید بروم؟ ممنون

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده بهتر است مشکل را دوستانه حل و فصل کنید.
اگر پشت تلفن گفته باشد موضوع قابل اثبات نیست و شما باید دلیل داشته باشید و صرف ادعا کافی نیست.

الهام منتظری

سرکار خانم الهام منتظری :

سلام برای طرح شکایت بایدادله کافی داشته یاشید