مشاوره حقوقی رایگان - کیفری

رابطه نامشروع پیامکی به 99 ضربه شلاق محکوم شدم تجدید نظر رفته و حکم اومده همون شلاق الان برم اجرا احکام بنده وقتی دچار استرس شدید میشم ضربان قلب شدید دارم میتونم برا پزشکی قانونی از تپش قلب استفاده کنم و شلاق نخورم و ضمنا بچه دوسال دارم که شیر میدم لطفا راهنماییم کنید

پاسخ ها :

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام
بله تقاضای معاینه نمائید چنانچه متعارف نباشد مجازات تبدیل میگردد