مشاوره حقوقی رایگان - رفع توقیف خودرو امانتی حمل مواد مخدر

سلام ماشینی که توقیف شده به خاطر حمل مواد مخدر و به اسم شخصی دیگر بوده رو‌ از پارکینگ دربیاریم چه باید بکنیم و با نوشتن استشهاد میشود ثابت کرد ماشین امانت بوده دست راننده؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در اینجا ابتدا می‌بایست به این جرم در دادسرا رسیدگی شود

سپس مالک خودرو اگر ثابت شود که هیچ اطلاعی نداشته می‌تواند درخواست رفع توقیف بدهد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
ابتدا بایستی تشکیل پرونده در دادسرا انجام شود.
سپس صاحب خودرو با حضور در جلسه بازپرسی، اظهار به عدم بی‌اطلاعی با دلایل و امارات در اختیار می‌کند تا مقدمات رفع توقیف از خودرو صورت گیرد.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

هر ادعایی نیاز به دلیل دارد لذا ادله این موضوع در خصوص استفاده مجرم از ماشین دیگری نیاز به دلایل خاص خود دارد که بهتر است جهت اخذ راهکار قانونی تماس بگیرید