مشاوره حقوقی رایگان - مستندات دیون متوفی

با سلام
پدرم مهرماه سال 98 فوت کردند اکنون برای اظهارنامه مالیات بر ارث چند سوال دارم
1_ برای مهریه مادرم که جز دیون محسوب بشه ارایه قباله ازدواج کفایت میکند؟
2_ برای هزینه های بیمارستانی انجام شده چه مدارکی را قبول میکنند ؟
3 _ ودیعه منزلی که اجاره داده ایم و خانه به نام مادرم هست در حساب بانکی پدرم هست ایا این ودیعه جزو دیون پدرم محسوب میشود و چه مدارکی نیاز دارد ؟

پاسخ ها :

مستندات دیون متوفی دیون متوفی مهریه از ارث اظهارنامه مالیات بر ارث ارث قوانین ارث