مشاوره حقوقی رایگان - فیشینگ اینترنت

با سلام و عرض ادب
بنده یک لپ تاب داخل سایت ... جهت فروش گزاشتم و شخصی تماس گرفت و عکس ها و تست های سیستم رو درخواست داد تا براش بفرستم وقتی تایید کرد گفت مبلغ رو واریز میکنم میام میبرم من اصرار داشتم که بیان کارت بکشن گفتن مبلغ رو میزنن تو حساب نشست میان میبرن خیلی عجیب با اعتماد کامل مبلغ 34 میلیون بدون دریافت سند و مدرکی از من واریز کردن فردا صبح مبلغ به حساب من نشست تماس گرفتن که چون درگیرن لپ تاپ رو ارسال کنم با اسنپ و من لپ تاب رو ارسال کردم و دیگه گوشی شخص 3 روزه خاموش شد و خبری ازشون نشد و احتمال خیلی زیاد میدم که مبلغ رو فیشینگ کردن چون حتی خبر سلامت و چیزی به من ندادن و من فکر اینکه من درگیره این بازی شدم داره دیوونم میکنه و 3 شبه خواب ندارم درخواست راهنمایی دارم

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

سلام. فعلا شماره تماس و پیامی اگه رد و بدل شده اسکرین شات و پرینت بگیرید و نگه دارید. انشالله که مشکلی پیش نمیاد
اگه سوال دیگه ایی دارید از طريق اینستاگرام من به آدرس زیر بپرسید. همچنین برای دریافت اطلاعات حقوقی کاملا کاربردی به صورت روزانه، به این صفحه مراجعه کنید:
https://www.instagram.com/m_mostajeran_lawyer