مشاوره حقوقی رایگان - استرداد لاشه چک برگشتی

با سلام اینجانب ضامن شخصی شدم و یک فقره چک در وجه قرض الحسنه به ایشان سپردم‌ شخص فوق موفق به پرداخت اقساط نشد وچک اینجانب برگشت شد
اما ضامن اول کل مبلغ وام را به قرض الحسنه پرداخت کرد و قرض الحسنه چک اینجانب را به ضامن اول سپرد و ضامن اول از برگرداندن چک سر باز میزند الان بنده از چه کسی باید شکایت کنم و چک را برگردانم

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

سلام محض احتیاط دادخواست خود را علیه هر دو نفر یعنی وام گیرنده و ضامن دیگر طرح کنید
اگه سوال دیگه ایی دارید از طريق اینستاگرام من به آدرس زیر بپرسید. همچنین برای دریافت اطلاعات حقوقی کاملا کاربردی به صورت روزانه، به این صفحه مراجعه کنید:
https://www.instagram.com/m_mostajeran_lawyer