مشاوره حقوقی رایگان - تصرف زمین کشاورزی ارثی

باعرض سلام بنده پدرم فوت کرده و زمینی هشت هکتار دارد و دارای سند ثبتی است که الان دستم هست و زمینی رو موقع زنده بودن به مدت چهار سال هست به همسایه داده والان چندین سال هست دارند با زور زمین رو میکارند و ما مدرک و شواهد داریم وشکایات پدرم که قبل از فوت شکایت کرده بود موجود هست. آیا برای شکایت نیاز به وکیل دارم که اگر ندارم چه دادخواستی بدهم خلع ید یا تخلیه ید زمین مشاعی تو سند نوشته چهار سهم مشاع از مقسم.....باتشکر از زحماتتون

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
برای أخذ وکیل از گزینه مربوطه در سایت بهره‌مند شوید.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

حتما از تخصص وکیل استفاده کنید موضوعات ملکی بسیار تخصصی و حساس می‌باشند