مشاوره حقوقی رایگان - پیگیری کارت ایثارگری

با سلام من سال 1365 تاسال 1366 در منطقه جنگی مریوان خدمت کردم وبرگه های مربوط به این سال را که گواهی می‌دهد یک سال تمام در منطقه جنگی بودم را از یگان خودم حضوری دریافت کردم وتحویل ستاد نیروی انتظامی غرب تهران در شهریار دادم از این قضیه که تاریخش برج 5 سال 1400 بوده حدود دو سال و نیم میگذرد و نزدیک پنجاه بار رفتم همان جا پیگیری کردم گفتند پرونده ات را فرستادیم بالا دیگر به ما ربطی ندارد من کجا باید مراجعه کنم جهت پیگیری؟

پاسخ ها :

پیگیری کارت ایثارگری خدمت در منطقه جنگی کارت ایثارگری ایثارگری