مشاوره حقوقی رایگان - ماده 81 آیین دادرسی کیفری؟

ماده 81 آیین دادرسی کیفری چرا موافقت متهم را شرط قرار داده است ؟
مگر در جرایم درجه7و8مرجع رسیدگی دادگاه نیست پس چرا دادستان در این ماده قانونی باید تصمیم بگیرد؟

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

متن ماده 81 و 80 نشان دهنده مقررات دادرسی در دادسرا است بنابراین عالی ترین مقام دادسرا دادستان بوده و می تواند در خصوص تعلیق تصمیم بگیرد(به تبصره 5 همین ماده دقت شود)............. موافقت متهم از این بابت مطرح است که شاید متهم به بیگناهی خود اصرار داشته باشد و ترجیح دهد که بعد از مرحله دادسرا در دادگاه نیز رسیدگی انجام شود.............. قانونگذار به نوعی با این مواد قانونی جرایم کم اهمیت را در ابتدای کار تعیین تکلیف کرده و فشار روی سیستم قضایی را کم می کند.