مشاوره حقوقی رایگان - صدور جلب

سلام خسته نباشید دادگاه کیفری رای صادرکننده وازوقت اعتراض گذشته ومتهم کلا تو هیچ کدام ازمراجع قضایی حضور نداشته الان بعد گذشت زمان اعتراض دادگاه کیفری جلب متهم رو صادر می کنه یا پرونده به اجرای احکام فرستاده میشه اجرای احکام رسیدگی میکنه

پاسخ ها :

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

جلب بعد از رای قطعی و مهلت اعتراض، در راستای رسیدگی کیفری متهم بدون عذر موجه حاضر نشود، نیز جلب وی صادر میشود.

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

باسلام اجرا احکام می‌رود باید پیگیری کنید

سجادپرویزی

جناب آقای سجادپرویزی :

اگه حکم حضوری صادر شده باشه بله طبق قانون آيين دادرسي با قطعیت حکم ونهایتا شدن به مرحله اجرا وطیر مراحل اجرايي طبق قانون منتهی خواهد شد

سید علیرضا فاطمی

جناب آقای سید علیرضا فاطمی :

سلام
پرونده به قسمت اجرای احکام فرستاده میشه.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

اگر رای قطعیت یافته باشد به مرحله اجرای احکام در خواهد آمد